Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز،  بهرام عین‌اللهی روز یکشنبه در پایان هشتاد و هشتمین جلسه شورای عالی بیمه سلامت اظهار داشت: در ارتباط با بیماران خاص و صعب‌العلاج تصمیمات خوبی گرفته شده که بعد از تخصیص بودجه لازم، اجرایی می شود، این مصوبات به وزارت بهداشت کمک می‌کند تا بتواند حمایت‌های موثری از بیماران خاص انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

وزیر بهداشت: کمبود دارو نداریم

وی به تصویب دستورالعمل اجرایی تعرفه‌گذاری بسته‌های خدمات و مراقبت‌های پرستاری در شورای عالی بیمه اشاره کرد و افزود: قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری که همواره از مطالبات جامعه پرستاری بوده است، از سال ۱۳۸۶ به تصویب رسیده، ولی در این ۱۵ سال اجرایی نشده بود،خوشبختانه تعرفه خدمات پرستاری امسال در هیات دولت مصوب شد و برای اولین بار در کشور اجرا می‌شود.

عین‌اللهی ادامه داد: ضوابط و دستورالعمل‌های اجرایی این قانون در شورای عالی بیمه سلامت تصویب شد و سازمان‌های بیمه‌گر قبول کردند که اجرایی شود.

وی با اشاره به اینکه جلسه شورای عالی بیمه از جلسات بسیار مهم است که با حضور نمایندگان تمام سازمان‌ها و شرکت‌های بیمه برگزار می‌شود، تصریح کرد: در جلسه امروز مصوبات بسیار خوبی داشتیم و  ضوابط اجرایی که در بیمه الکترونیک وجود دارد، به تصویب رسید. ما طبق قانون بودجه باید این ضوابط را اجرا می‌کردیم که تمام سازمان‌های بیمه متعهد شدند آن را اجرا کنند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از اعطای بسته حمایتی دولت برای بیماران خاص و تالاسمی خبر داد و گفت: با مصوبه شورای عالی بیمه سلامت ۲ داروی مهم بیماران خاص از جمله یک داروی بیماران تالاسمی تحت پوشش بیمه قرار گرفت.

برخی بیمه‌ها از اجرای نسخه‌الکترونیک عقب هستند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در مصوبه دیگر این مجوز صادر شد که در صورت قطعی برق، قطعی سامانه و موارد احتمالی که ممکن است نسخه‌نویسی الکترونیک با اختلال موقت مواجه شود، ۱۲ درصد موارد نسخه‌نویسی و ۲۰ درصدِ موارد نسخه پیچی، خارج از سامانه انجام گیرد.

وی تصریح کرد: نسخه نویسی الکترونیک در بیمه سلامت بالای ۹۰درصد اجرایی شده و بیمه ها دیگر موظفند نسخه‌نویسی الکترونیک را به طور کامل انجام دهند و از تمام شرکت‌های بیمه خواست با حرکت جهادی برنامه نسخه‌نویسی الکترونیک را اجرایی کنند.

عین‌الهی با اشاره به اجرای موفق این برنامه توسط سازمان بیمه سلامت ایران، افزود: برخی بیمه‌ها از برنامه عقب هستند که این امر مانع از  اجرای کامل نسخه‌نویسی الکترونیک در کشور شده است، لازم است تمام بیمه‌ها همگام با اجرای این طرح در وزارت بهداشت، برنامه نسخه‌نویسی الکترونیک را اجرایی کنند.

وزیر بهداشت در خصوص مصوبه دیگر شورای عالی بیمه سلامت گفت: این شورا  همچنین در خصوص پوشش بیمه ای خدمات توانبخشی مصوباتی داشت و تصویب کرد که ۷۰ درصد هزینه‌های بخش غیردولتی در بخش توانبخشی پوشش داده شود، این طرح در منطقه سراوان به صورت آزمایشی شروع شده است و طبق این مصوبه بیماری‌هایی مثل تالاسمی و اوتیسم مشمول پوشش بیمه‌ای مناسبی خواهند شد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

کد خبر: 1145884 برچسب‌ها اخبار روز

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اخبار روز شورای عالی بیمه سلامت نسخه نویسی الکترونیک بیماران خاص وزیر بهداشت بیمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۲۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس اداره اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: براساس دستوالعمل ارائه خدمات ارائه خدمات رایگان به کودکان زیر هفت سال و ابلاغیه وزارت بهداشت در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت همه خدمات بستری و سرپایی کودکان زیر هفت سال در مراکز دولتی دانشگاهی و بیمارستان‌های دولتی موظف به ارائه کلیه خدمات بستری رایگان هستند.

دکتر طباطبایی افزود: وزیر بهداشت اسفند سال گذشته از خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال خبرداد که این طرح در استان از اول اردیبهشت به طور کام در حال اجرا است.

او گفت: در اجرای این طرح بیمارستان‌های دولتی موظفند این خدمات را ارائه دهند و هیچ گونه دریافتی از از بیماران زیر هفت سال نداشته باشند.

به گفته طباطبایی دارندگان بیمه پایه مشمول این طرح هستند و چنانچه بیماری فاقد بیمه پایه باشد، می‌تواند با مراجعه به سازمان بیمه سلامت برای بیمه خود اقدام کند و از مزایای این طرح بهره‌مند شود.

والدین کودکان زیر هفت در صورت مشاهده تخلف در روند اجرای این طرح می‌توانند از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت موضوع را در میان بگذارند. 

دیگر خبرها

  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • آموزش گام به گام انتخابات الکترونیک به مردم و عوامل اجرایی
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • استقرار ناوگان امور اجرایی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم