Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدمهدی ناصحی، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک را سبب ایجاد شفافیت در نظام سلامت دانست.

به گزارش ایران آنلاین به نقل از صدا و سیما، دکتر محمدمهدی ناصحی در نشست خبری با اشاره به اهمیت نظام الکترونیک سلامت گفت: با اجرای این امر، شفاف سازی در نظام سلامت رخ می‌دهد و منابع و مصارف به درستی کنترل می‌شوند، تاکنون در منابع و مصارف غیرشفاف و غیرهوشمند بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نسخه نویسی الکترونیک، تکلیفی قانونی است که شاید حدود یک چهارم کار بر عهده بیمه سلامت باشد و سعی کردیم وظیفه خود را انجام دهیم، افزود: همه نظام الکترونیک بر عهده ما نیست، خیلی از موارد تکمیل‌کننده نظام الکترونیک همکاری بین بخشی است؛ بیمه‌های پایه و مکمل باید پای کار باشند که متاسفانه بیمه‌های مکمل هنوز چندان پای کار نیامدند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ادامه داد: از طرفی باید همکاری کاملی بین مردم و تولیت وجود داشته باشد، زیرا در مواردی کدینگ‌ها باید طراحی شود و در اختیار سامانه‌ها قرار گیرد، بخش مرتبط با ما با کمترین اشکال اجرا شده است، ایده آل ما این است که پرونده الکترونیک شکل گیرد و در کنار آن، همه ابعاد ساماندهی نیز شود.

ناصحی گفت: سخت‌ترین کار در بخش نسخه نویسی آنلاین، این است که نسخه در مطب نوشته می‌شود و دقایقی بعد بیمار از داروخانه دارو می‌خواهد؛ با توجه به همه مشکلات زیرساختی، قطعی برق و اینترنت و... در حال گذر از این مرحله سخت هستیم.

وی افزود: با گذر از این مرحله، دیگر پرونده الکترونیک سلامت کار سختی نخواهد بود، امیدواریم با تیم جدید وزارت بهداشت و تغییرات تیم آی تی نواقص رفع شود و به نحوی از سبک سنتی خارج شویم که مردم کمترین آسیب را ببینند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: بیشتر منابع ما از بودجه عمومی و هدفمندی یارانه‌ها است و بخشی نیز از محل پرداخت حق بیمه تامین می‌شود.

 هدف و وظیفه بیمه سلامت در سه بُعد است

ناصحی با اشاره به اینکه هدف و وظیفه بیمه سلامت در سه بُعد است، افزود: در بُعد پوشش جمعیتی خوشبختانه موفقیت خوبی داشتیم، در بُعد خدماتی نیز وضع مناسبی داریم و از میانگین جهانی شرایط بهتری داریم، در بُعد پوشش هزینه‌ای بیمه‌ها خیلی قوی نیستند و پرداختی از جیب مردم نزدیک یا بالای ۵۰ درصد است و از وظایف ما این است که بتوانیم پرداخت از جیب مردم به ویژه در بیماری‌های صعب العلاج، مزمن و سرطانی را بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب کاهش دهیم.

وی درباره اعتبارات سازمان بیمه سلامت گفت: اعتبارات ما در سال ۱۴۰۰ نزدیک به ۳۰ هزار میلیارد تومان بوده است که ماهانه هزار و ۶۳۰ میلیارد تومان به بخش‌های مختلف درمانی (دولتی و خصوصی) پرداخت کردیم، در موضوع بیماران خاص و دیالیزی‌ها تقریبا همه هزینه را پرداخت می‌کنیم؛ به طور کلی در بخش دولتی، بستری تا ۹۰ درصد و سرپایی تا ۷۰ درصد تحت پوشش بیمه سلامت است، در بخش خصوصی نیز بر اساس مبالغ دولتی پرداخت می‌شود؛ در بخش خصوصی، پرداخت مابه التفاوت است که برای مردم سخت است و نظام سلامت کشور باید برای این موضوع فکر جدی کند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت افزود: برای نخستین بار در کشور در این اوضاع اقتصادی پرداخت ما به روز است، در بخش دولتی دانشگاهی تا پایان مهر تسویه حساب کامل با همه دانشگاه‌های علوم پزشکی شده است، در زمینه نسخه نویسی الکترونیک تا پایان آذر پرداخت کردیم که اقدام سخت، اما مهمی بوده است.

ناصحی ادامه داد: درباره بیمارستان‌های خصوصی و غیردولتی تا پایان آبان تسویه کردیم و اسناد الکترونیک داروخانه‌ها و پرداختی روستا‌ها و پزشک خانواده نیز تا پایان دی پرداخت شده است، خسارت متفرقه که ناشی از مابه التفاوت هزینه است نیز به روز پرداخت می‌کنیم و در موضوع پزشک خانواده و نظام ارجاع روستایی و شهری، دی نیز پرداخت شده است.

انتهای پیام/

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مدیرعامل سازمان بیمه سلامت نسخه نویسی الکترونیک سلامت گفت تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۰۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان

به گزارش خبرگزاری مهر، جامعه مامایی کشور در مراسمی که با حضور رئیس و اعضای هیأت مدیره سازمان نظام پزشکی برگزار شد، بیانیه‌ای را صادر کردند.

در این بیانیه آمده است: حرفه مامایی یکی از قدیمی ترین رشته‌های گروه پزشکی است که همواره در ارتقای سلامت زنان، کودکان و سلامت خانواده نقش ویژه ای داشته است.

امروز که کشور شاهد چالش‌های جمعیتی ناشی از کاهش نرخ باروری است و تغییرات اقلیمی و محیط زیستی از یکسو و ظرفیت‌های تکنولوژی و هوش مصنوعی از سوی دیگر سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار داده است، ضرورت دارد تا تغییر نگرش اساسی در مسئولین نظام سلامت و سازمان‌های مختلف جهت بهره مندی فراگیر خانواده‌ها به خصوص زنان باردار از خدمات با کیفیت مامایی و سلامت باروری صورت پذیرد تا بتوان با تبیین نقش ماماها در نظام سلامت برای دستیابی به اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گام‌های اساسی برداشت.

لزوم توجه به سلامت نسل آینده و حل بحران‌هایی نظیر کاهش ازدواج، کاهش نرخ باروری و افزایش سزارین و عوارض ناشی از آن در مادران و کودکان ایجاب می‌نماید تا همگام با کشورهای پیشرفته جهان، جایگاه و استقلال حرفه‌ای ماماه ای کشور مورد توجه قرار گیرد.

در این راستا جامعه مامایی کشور مصرانه خواستار رفع چالش‌های ذیل است تا بتواند با فراغ بال در خدمت نظام سلامت و زنان و نوزادان کشور باشد:

- اصلاح نظام پرداخت در زایشگاه‌ها و پرداخت تعرفه زایمانی به ماماهای عامل زایمان در مراکز دولتی فاقد متخصص زنان

- ⁠پرداخت ۳۰ درصد از تعرفه زایمان به ماماهای عامل زایمان در مراکزی که متخصص زنان حضور دارد و زایمان توسط ماما انجام می‌شود.

- ⁠پرداخت تعرفه‌های خدمات غیر زایمانی در حین لیبر

- استاندارد سازی نیروی انسانی ماما برای حمایت و تکریم مادر باردار در حین لیبر و زایمان و بهره مندی تمامی مادران از مراقبت نفر به نفر مامایی در حین زایمان

- فراهم شدن امکان حضور ماما همراه (حسب درخواست مادر) در تمامی مراکز زایشگاهی دولتی و خصوصی

- اجرای ماده ۴۵ قانون جوانی جمعیت جهت پوشش کامل بیمه‌ای خدمات مامایی (دارو، پارکلینیک) توسط بیمه‌های پایه و تکمیلی بالاخص بیمه تأمین اجتماعی.

در پایان پیشنهاد می‌شود تا جهت نیل به اهداف قانون جوانی جمعیت و بهبود کیفی خدمات سلامت باروری و سلامت مادر و نوزاد، ساختار تشکیلاتی مامایی به اداره کل مامایی و سلامت باروری در حوزه ستادی وزارت بهداشت ارتقا یابد.

کد خبر 6095996 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • انتخابات الکترونیک چه مراحلی دارد؟
  • برگزاری دومین مرحله انتخابات مجلس در هشت حوزه به صورت الکترونیکی
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان
  • آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران
  • آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت به کادر درمان
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت