Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود مختاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ۱۰۰ درصد نسخه نویسی الکترونیکی در مراکز درمانی و مطب پزشکان طرف قرار داد استان اجرایی شده و به پزشکانی که طرف قرارداد بیمه سلامت نمی‌باشند هم یوزر و پسورد داده شده تا با استفاده از آن نسخ خود را الکترونیکی بنویسند.

وی با بیان اینکه از اول دی ماه سال جاری نوشتن نسخه کاغذی توسط پزشکان جرم محسوب می‌شود و برای ما قابل پذیرش برای پرداخت نمی‌باشد، اضافه کرد: با توجه به اینکه در سامانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای ارجاع آنلاین مشکلاتی وجود دارد در این مواقع باید فرم ارجاع آفلاین توسط متخصص نوشته شود تا در کلینیک بیمارستان‌ها به صورت الکترونیکی ثبت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مختاری در باره این سوال که پزشک چه زمانی می‌تواند از سوابق بیمار مطلع شود، گفت: از آن جایی که سوابق بیمار جنبه شخصی دارد همه مراکز درمانی و پزشکان به آن دسترسی ندارند.

وی ادامه داد: در صورتی که بیماری با رضایت کامل بخواهد سوابق بیماری خود را در اختیار پزشک قرار دهد با دادن کد ملی خود به پزشک اجازه می‌دهد تا از طریق سامانه بیمه سلامت ایرانیان پزشک از سوابق بیماری او مطلع شود که این کار در راستای رعایت حقوق شهروندی و تکریم بیمه شده انجام شده است.

وی با بیان اینکه سرعت کم اینترنت و قطعی برق از جمله چالش‌های اصلی نسخه نویسی الکترونیکی است که این مشکلات در همه نقاط کشور وجود دارد، تصریح کرد: اگر برق جایی یک ساعت قطع شود همه دسترسی‌ها به سامانه‌های مربوط دچار مشکل می‌شود و در شهرستان درمیان مشکل اصلی در این باره سرعت کم اینترنت است که موجب به وجود آمدن مشکلاتی می‌شود.

به گفته مختاری در ۲۰ روزی که از اجرای نسخه نویسی الکترونیکی در همه نقاط کشور می‌گذرد خوشبختانه جز ۳۰ دقیقه مشکل قطعی برق که سبب به وجود آمدن مشکلاتی برای بیمه شده‌ها شود، را در خراسان جنوبی نداشته‌ایم.

وی همچنین از وجود مشکل در سامانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نظام ارجاع سطح یک از پزشک متخصص به متخصص، عمومی به عمومی و فوق تخصص به فوق تخصص خبر داد و اظهار کرد: این مشکل مربوط به بیمه سلامت نمی‌باشد و باید توسط وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی بر طرف شود.

وی از بیماران خواست در هنگام مراجعه به پزشکان و دندان‌پزشکان از آنها بخواهند تا نسخه آنها را به صورت الکترونیکی در سامانه بیمه سلامت ثبت کنند تا حقوق آنها در این باره رعایت شود.

معاون بیمه سلامت خراسان جنوبی اضافه کرد: تعرفه نسخه الکترونیکی بر اساس تعرفه وزارت بهداشت به عنوان مشوقی برای نوشتن نسخه الکترونیکی از نسخه کاغذی حدود ۱۳ هزار تومان بیشتر است که انتظار داریم با توجه به اجرای نسخه نویسی الکترونیکی در همه نقاط کشور از اول دی ماه سال جاری، در تعرفه گذاری سال آینده که در فروردین ماه انجام می‌شود این تعرفه گذاری به سمت حمایت از مردم سوق داده شود و مابه‌التفاوت تعرفه از بیمه‌ها گرفته شود.

کد خبر 5397746

منبع: مهر

کلیدواژه: نسخه نویسی الکترونیک اداره کل بیمه سلامت خراسان جنوبی مسعود مختاری ویروس کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه کرمانشاه قاسم سلیمانی آمار کرونا گرگان آلودگی هوا ایلام شیوع کرونا سانحه تصادف واکسن کرونا عکس استانها خسارات سیلاب نسخه نویسی الکترونیکی وزارت بهداشت بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۷۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!

نزدیک به ۵ سال از عرضه اینترنت نسل پنجم می‌گذرد و حال زمان روی کار آمدن نسل ششم رسیده‌است؛ در این بین توسعه دهندگان به دنبال راه‌هایی برای استفاده کامل از پهنای باند گسترده نسل بعدی هستند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آزمایش این فناوری در ژاپن در یک دستگاه بی‌سیم، سرعت انتقال داده ۱۰۰ گیگابیت در ثانیه را نشان داد که ۱۰ برابر سریع‌تر از ۵G در اوج خود و ۵۰۰ برابر سریع‌تر از یک تلفن هوشمند متوسط ۵G است.

یک فیلم دو ساعته و با کیفیت متوسط نتفلیکس که روی گوشی پخش می‌شود، حدود ۱.۵ گیگابایت حجم دارد، بنابراین از نظر عملی، ما به دنبال این هستیم که بتوانیم هشت یا نه فیلم از این فیلم‌ها را در هر ثانیه جابجا کنیم.

نتیجه تحقیق و توسعه گسترده توسط شرکت مخابرات ژاپن NTT، اپراتور تلفن همراه ژاپنی DOCOMO و شرکت‌های الکترونیک NEC و فوجیتسو، این دستگاه از باندهای فرکانس بالا در محدوده ۱۰۰ گیگاهرتز و ۳۰۰ گیگاهرتز استفاده می‌کند و به آن امکان این را می‌دهد تا داده‌های بیشتری نسبت به استانداردهای نسل قبلی منتقل کند.

پیشرفت در فناوری ارتباطات در واقع به اشکال مختلفی از فرستنده‌ها و گیرنده‌ها نیاز دارد. در مورد سخت افزار، شایان ذکر است که این نسخه به تجهیزات بسیار پیشرفته‌ای نیاز دارد. اما با توسعه فناوری، اندازه و هزینه‌های آن تجهیزات به تدریج کاهش می‌یابد.

همچنین مهم است که به یاد داشته باشید که حداکثر سرعت ۱۰ گیگابیت بر ثانیه برای ۵G، در شرایط عالی، با استفاده از قوی ترین و بهینه ترین سخت افزار است. طبق گزارش Opensignal، متوسط سرعت ۵G برای گوشی‌های هوشمند در T-Mobile در ایالات متحده - بهترین اپراتور این کشور برای سرعت ۵G - در حال حاضر ۱۸۶.۳ مگابیت بر ثانیه است.

به عبارت دیگر، ۶G سرعت بسیار بهبود یافته را نوید می‌دهد. به گفته محققان، این فناوری در همه چیز از دانلود فیلم با وضوح بالا گرفته تا ارتباطات بین وسایل نقلیه خودران مفید خواهد بود.

نسل ششم، از نظر پهنای باند یا ظرفیت شبکه نیز یک جهش رو به جلو وجود خواهد داشت: دستگاه‌های بیشتری می‌توانند به طور همزمان متصل بمانند. اگر تا به حال سیگنال تلفن را در یک کنسرت پرجمعیت یا بازی ورزشی از دست داده باشید، با ازدحام شبکه آشنا خواهید شد، و این چیزی است که ۶G باید تمام آن‌ها را از میان ببرد.

دیگر خبرها

  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • میشل: شکست دادن بارسا جشن گرفتن دارد
  • نظرسنجی: تجربه شخصی شما درباره سرعت اینترنت بعد از افزایش قیمت
  • برق ۳۰ نقطه در اهواز قطع شد
  • وضعیت برق مناطق اهواز به حالت عادی در آمده است
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!