Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@16:19:07 GMT

اینترنت چالش نسخه نویسی الکترونیکی است؟

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۹۸۱۳۳

اینترنت چالش نسخه نویسی الکترونیکی است؟

ایسنا/گیلان مدیر طرح نسخه نویسی الکترونیکی گیلان، در پاسخ به این سوال که «چرا برخی از مراکز درمانی و داروخانه ها با چالش قطعی سیستم مواجه هستند؟، گفت: سازمان بیمه سلامت ایران سیستمی را طراحی کرده که نیازمند کمترین پهنای باند اینترنت است.

کوروش ابومحبوب، با اشاره به اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی بیمه سلامت در استان گیلان، اظهار کرد: تاکنون بیش از ۸۰ درصد نسخه نویسی الکترونیکی و عدم پذیرش نسخ کاغذی در استان گیلان محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حدود ۹۰۰ پزشک در استان گیلان طرف قرارداد با بیمه سلامت هستند، تصریح کرد: این پزشکان از دو سال قبل با سیستم نسخه نویسی الکترونیکی کار می کنند.

مدیر طرح نسخه نویسی الکترونیکی گیلان در گفت وگوی ویژه خبری باران، در پاسخ به این سوال که «چرا برخی از مراکز درمانی و داروخانه ها با چالش قطعی سیستم مواجه هستند؟، گفت: سازمان بیمه سلامت ایران سیستمی را طراحی کرده که نیازمند کمترین پهنای باند اینترنت است و لذا همه همکاران در اقصی نقاط استان به راحتی می توانند به سیستم دسترسی داشته باشند؛ حتی امکان استفاده از ترافیک سیمکارت تلفن همراه و انواع مودم ها نیز فراهم است.

ابومحبوب، به همه مراکز درمانی به ویژه واحدهای پر مراجعه خواست حتما از اینترنت پایدار استفاده کنند و یک خط پشتیبان داشته باشند و خاطرنشان کرد: در این سیستم فقط دیتا ارسال می شود.

وی با بیان اینکه ۱۶۸۰ موسسه خدمات درمانی در سطح استان گیلان طرف قرارداد بیمه سلامت هستند، عنوان کرد: کلیه پزشکان و مراکز درمانی می توانند با بیمه سلامت تماس بگیرند و کد کاربری دریافت کنند؛ همچنین تیم های بیمه سلامت در سطح شهر به مراکز درمانی مراجعه می کنند.

مدیر طرح نسخه نویسی الکترونیکی گیلان، بیش از ۹۵ درصد پزشکان غیر طرف قرارداد با بیمه ایران را دارای کد کاربری و نسخه نویسی الکترونیکی دانست و متذکر شد: یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر در استان گیلان تحت پوشش صندوق های مختلف سازمان بیمه سلامت قرار دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سازمان بیمه سلامت نسخه نویسی الکترونیک نویسی الکترونیکی استان گیلان مراکز درمانی بیمه سلامت طرح نسخه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۸۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل

دکتر نگار خوشنویس گفت: پارسال در مجموع ۱۳ هزار و ۶۷۸ نفر با ادعای جراحات ناشی از نزاع و درگیری به مراکز پزشکی قانونی استان اردبیل مراجعه کردند.

مدیرکل پزشکی قانونی استان اردبیل افزود: از این تعداد مراجعه ۱۰ هزار و ۸۶ نفر مرد و سه هزار و ۵۹۲ نفر زن بوده است که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۱ که حدود ۱۴ هزار نفر بوده، هشت درصد کاهش داشته است.

به گفته او، بیشترین تعداد مراجعین ناشی از نزاع و درگیری به پزشکی قانونی اردبیل در سال گذشته در تیرماه با هزار و ۵۴۷ نفر و کمترین مراجعین نیز در اسفند ماه با ۷۷۰ نفر بوده است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان اردبیل با بیان اینکه بیشترین علت مراجعه به مراکز پزشکی قانونی این استان و حتی کشور نزاع و درگیری است، افزود: افراد بعد از مراجعه به مراکز انتظامی و قضایی به مراکز پزشکی قانونی ارجاع شده و بر اساس نوع و میزان آسیب دیدگی و صدمات برای آنها گوهی صادر می شود.

دکتر خوشنویس گفت: با توجه به اینکه در پزشکی قانونی هیچ گونه کار درمانی انجام نمی‌شود، لذا اولویت اول برای مصدومین ناشی از نزاع به ویژه در موارد پر خطر ، مراجعه به مراکز درمانی جهت اقدامات درمانی می‌باشد.

او با بیان اینکه داشتن معرفی نامه از مراجع قضایی و انتظامی جهت پذیرش و ارائه نظریات پزشکی قانونی الزامی است، افزود: داشتن ظاهر خون آلود نه تنها تاثیری در نظریه‌های کارشناسی نخواهد داشت، بلکه معاینه دقیق تر زخم و جراحات را با مشکل مواجه خواهد کرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • تصاویر | افشای طرح آیفون ۱۶ | سری آیفون‌های ۱۶ این شکلی خواهد بود
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی