Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، محمد مهدی ناصحی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت در خصوص میزان آمادگی مراکز درمانی در سطح کشور برای نسخه نویسی الکترونیکی اظهار کرد: میانگین اجرای این کار در سطح کشور برای بیمه شدگان بیمه سلامت ۹۶ درصد است، که در این میان دو استان تهران و خراسان رضوی به میانگین سطح کشور نرسیده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ادامه داد: نقطه ضعف ما در یکپارچگی اجرای طرح الکترونیکی نسخه های پزشکی عمدتا در استان تهران است. در تهران تا ده روز گذشته کمتر از ۵۰ درصد مراکز درمانی برای بیمه شدگان بیمه سلامت از نسخه الکترونیکی استفاده میشد، اما هم اکنون در پایتخت ۸۱ درصد مراکز درمانی برای بیمه شدگان تحت پوشش بیمه سلامت از نسخ الکترونیکی استفاده می کنند.

وی افزود: ما گمان می کردیم که در استان های کهگیلویه یا استان ایلام مشکل زیرساختی داشته باشیم اما این استان ها از دو ماه پیش به پوشش ۱۰۰ درصدی رسیده اند. همچنین استان کرمان و کردستان نیز به پوشش ۹۹ درصدی در نسخه نویسی الکترونیکی رسیده اند. 

ناصحی در پاسخ به سوال مجری برنامه با مضمون مشکلات پذیرش نسخه های الکترونیکی توسط بیمه های تکمیلی توضیح داد: بیمه های تکمیلی از زمانی که قانون نسخه نویسی الکترونیکی به تصویب رسیده است هنوز به سامانه الکترونیکی متصل نشده اند. 

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت خاطر نشان کرد: الزام قانونی برای اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی وجود دارد، امیدواریم طی چند ماه آینده بیمه های تکمیلی نیز به سامانه های الکترونیکی متصل شوند. 

محمد مهدی ناصحی تأکید کرد: درحال حاضر افرادی که می خواهند به بیمه های تکمیلی مراجعه کنند می‌بایست پرینت نسخه دستی و فاکتور را همراه خود داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمه سلامت نسخه نویسی الکترونیک نسخه نویسی الکترونیکی بیمه های تکمیلی بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۳۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی کامل وزارت کشور برای برگزاری انتخابات تمام الکترونیک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، احمد وحیدی درباره­ ­برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی در تهران برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، از­ آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی در وزارت کشور خبر داد.

وزیر کشور با بیان اینکه­ در ۸ حوزه انتخابیه که دو نماینده یا بیشتر باید انتخاب شوند، انتخابات را تمام الکترونیکی برگزار می‌کنیم، افزود:­­بزرگ‌ترین حوزه در تهران است که باید ۱۶ نماینده انتخاب شوند.

وی افزود: شعب اخذ رای و سامانه‌های اخذ رأی مشخص شده است.

آقای وحیدی­ ­درباره کوتاه شدن زمان شمارش آراء­ در انتخابات تمام الکترونیکی، گفت: در اخذ رأی الکترونیکی آمار در همان جا داده می‌شود. در دور اول که در ۴ حوزه انتخابات به صورت تمام الکترونیکی برگزار شد، ساعت یک یا دو نیمه­ شب آرای آن حوزه‌ها جمع بندی و مشخص شد.

وزیر کشور­­خاطرنشان کرد: آموزش رای دادن الکترونیکی قرار است به مردم­ از طریق صدا و سیما و به صورت حضوری در مراکز جمعیت به مردم­ داده شود که در روز‌های آینده شدت بیشتری می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • چگونگی و مراحل رأی دادن در انتخابات الکترونیک
  • انتخابات الکترونیک چه مراحلی دارد؟
  • برگزاری دومین مرحله انتخابات مجلس در هشت حوزه به صورت الکترونیکی
  • استقبال خانوار‌های استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه
  • استقبال خانوارهای استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه
  • آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران
  • آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران
  • آمادگی کامل وزارت کشور برای برگزاری انتخابات تمام الکترونیک
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی